top of page

Fotoverslag | Jaguar Jaguar, Cactus Muziekcentrum


Jaguar Jaguar, een gloednieuwe band met leden van Lohaus, Soldier’s Heart en Tamino in de rangen, trok naar Spanje en blikte daar onder de zuiderse zon ‘Montjoi’ in. De EP, een krachtige binnenkomer vol warme tracks die fans van Jungle, Balthazar en Gus Dapperton zal doen watertanden, ging als een lopend vuur de ronde. Hun van kleurige video’s voorziene singles ‘Tricks’ en ‘So Long’ kregen meteen bijval van Knack Focus en Studio Brussel, waar 'So Long' op dit moment aan een vlotte opmars bezig is in De Afrekening. De broeierige dansbare mix van Jaguar Jaguar, inclusief catchy vocals, groovende drums en dromerige synths en gitaren verovert Vlaanderen aan een stevig tempo, met bliksemsnel uitverkochte concerten in Gent, AB Club en De Zwerver als bewijs. (Cactus Muziekcentrum) Onze fotograaf Franky Vanhove was er in Brugge bij.

donderdag 11 april, Cactus Muziekcentrum (Brugge)

#fotoverslag #fotoalbum #concertfotografie #livefotografie #concertfotos #jaguarjaguar #cactusmuziekcentrum #brugge

bottom of page