top of page

Concerttip | Daughters, Botanique (Orangerie)


"Gezien de grote vraag naar tickets wordt dit concert verplaatst naar de Orangerie!"

Na 8 jaar afwezigheid keren Daughters terug met een album "You Won't Get What You Want" en een tour, die op 11 april in de Botanique halt houdt. De noise-rockgroep, opgericht in 2002, stelt onder meer de excellente nieuwe singles "Satan in the Wait" en "The Reason They Hate Me" voor. Gitarist Nick Sadler zegt dat de leden nood hadden om hun bewondering voor de wereld van de film- en minimaltische muziek te uiten. Zanger Alexis Marshall noemt de nieuwe muziek dan weer een revelatie. De gewezen grindcoreband blijft zichzelf in ieder geval vernieuwen, het bewijs daarvan krijg je te zien in de Rotonde.

donderag 11 april, Botanique (Brussel)

Satan In The Wait

bottom of page