top of page

News | Leffingeleuren presenteert eerste namen!


Ook bij de klassieke afsluiter van het festivalseizoen, Leffingeleuren wordt er hard getimmerd aan de line-up. Leffingeleuren maakt er sinds de make-over in 2015 een erezaak van om zich als ontdekkingsfestival te profileren. Een pak jong talent met andere woorden maar hier en daar ook wat bekende gezichten. Bij de eerste reeks namen hebben we twee vaandeldragers uit de LA garage & psych scene, THE WARLOCKS en FRANKIE & THE WITCH FINGERS. Daarnaast een pak beloftevolle buitenlanders als postpunkbands CRACK CLOUD, N0V3L en countryzanger GARRETT T. CAPPS, maar ook Verse Vis Winnaar MIREK COUTIGNY. Ook niet te versmaden is BILL RYDER-JONES die een exclusief festivalconcert geeft. Meer namen volgen asap, de ticketverkoop (Early Bird) start op 30 april.

bottom of page