top of page

News | Goose en Dead Man Ray naar Cactusfestival!


De affiche van Cactusfestival 2019 valt steeds meer in z'n definitieve plooi! Eerder bevestigden onder andere OSCAR AND THE WOLF, dEUS, BLOC PARTY, JOE JACKSON, TRIXIE WHITLEY, BAND OF HORSES, CAT POWER, NENEH CHERRY en PARQUET COURTS hun komst. Met GOOSE en DEAD MAN RAY komen daar nu nog twee straffe, Belgische namen bij! GOOSE staat elke keer garant voor een adembenemende live show. Met het project 'GOOSE NONSTOP' doet de band daar nog een schepje bovenop. Hits als 'Synrise' en 'Words' worden ontleed en op het podium vakkundig weer in elkaar gezet in één lange stomende set. Meteen een stevige binnenkomer voor het festivalweekend op vrijdag 5 juli! Op zaterdag 6 juli wordt DEAD MAN RAY aan de line-up toegevoegd. De band rond Daan Stuyven en Rudy Trouvé kondigde eind 2018, na een pauze van 16 jaar, hun terugkeer aan en trakteerde ons meteen op een EP. Dit voorjaar breit de band hier een vervolg aan met de release van hun nieuwe plaat 'Over' én een concert op Cactusfestival 2019!

Cactusfestival 2019 gaat door in Brugge van 5 tot 7 juli 2019.

#Cactusfestival #Cactus #deadmanray #Goose

bottom of page