top of page

Fotoverslag | Johnny Rawls, Comptoir Des Arts


Johnny Rawls is een levende soul blues legende, meer zelfs de term "soul blues" werd uitgevonden om zijn muziek te beschrijven. Geboren te Mississippi in 1951 en al meer dan 50 jaar op het podium, zo lopen er niet veel meer van rond. Deze man heeft een ferme lading awards waaronder Soul Blues Album Of The Year en Soul Blues Artist Of The Year. Hij toerde met O.V. Wright tot aan diens dood in 1980 en heeft reeds 15 soloplaten op z'n naam.

Met de “Juke Joint Sessions” toveren we Comptoir Des Arts om tot een juke joint zoals u ze enkel in Chicago aantreft. We stellen hierbij gerenomeerde bluesartiesten aan u voor in een intieme clubsetting en beperken het publiek tot 90 gelukkigen.

Topniveau, up close and personal.

(CDA)

#comptoirdesarts #brugge #johnnyrawls #concert #concerten #liveshow #liveshows #fotoverslag #concertfotografie #concertfotograaf

bottom of page