top of page

Concerttip | Adia Victoria in De Roma (Foyer)


Intens, doorleefd, een tikje ruw en rauw: Adia Victoria heeft een dijk van een stem. De ravissante selfmade woman uit South Carolina spat van het podium. Tijdens The Dope Queen Tour stelt ze haar nieuwe plaat Silences voor. Daarop neemt ze je mee op een tocht langsheen de diepe krochten uit haar harde leven. Een onvergetelijke live-ervaring die niet licht onder je huid kruipt. Een verhaal van vallen en weer opstaan. Eerlijk, oprecht en doorwrongen van strijdlust.

Black History Month

Het optreden van Adia Victoria valt binnen Black History Month Antwerp. Die staat dit jaar in het teken van zwarte kunst, als verzetsvorm en als weg naar bevrijding. Doorheen de maand maart wil BHM door middel van muziek, dans, poëzie, podiumkunsten, film, panels, … jonge Afro-Belgen dichter brengen bij kunst waarin ze zichzelf kunnen herkennen en waardoor ze geïnspireerd worden. Black History Month Antwerp wil hen, en iedereen die interesse heeft, aanmoedigen meer zwarte kunst in België op te zoeken.

(De Roma) website live on KEXP (2016)

Info & tickets

vrijdag 29 maart, De Roma (Antwerpen)

#live #liveshow #concert #concerttip #adiavictoria #dopequeentour #dopequeenblues #deroma

bottom of page