top of page

News | Trixie Whitley en Cat Power bevestigd voor Cactusfestival


Nadat eerder de komst van onder andere Oscar And The Wolf, dEUS, Bloc Party, Joe Jackson, Band Of Horses en Neneh Cherry werd aangekondigd, worden met TRIXY WHITLEY en CAT POWER nog twee straffe madammen aan de line-up van Cactusfestival 2019 toegevoegd! De Belgisch-Amerikaanse TRIXIE WHITLEY zal op zondag 7 juli aantreden en stelt daarbij haar nieuwe plaat 'Lacuna' voor in het Minnewaterpark in Brugge. Voor die plaat ging ze in zee met Run The Jewels-producer Little Shalimar, wat een fascinerende combo van elektronica, R&B en indie oplevert. Ook CAT POWER bracht onlangs een nieuw album uit. Met 'Wanderer' bewijst de Amerikaanse andermaal haar status als ongekroonde koningin van de lo-fi indie en folk. CAT POWER komt op zaterdag 6 juli naar Cactusfestival! Cactusfestival 2019 gaat door in Brugge van 5 tot 7 juli 2019.

bottom of page