top of page

Sounds | Tedeschi Trucks Band, Hard Case


We catapulteren jullie terug naar de jaren 60/70. Blues Rock, Soul, Americana. Een 12-koppige live jam band onder leiding van Derek Trucks en Susan Tedeschi. Het nieuwe album Signs komt er op 15 februari aan. Live kan je hen aan het werk zien in de Ancienne Belgique op 23 april. Nieuwe zieltjes zullen ze met deze Hard Case niet winnen, maar de trouwe schare fans kunnen het schijfje én ticket blindelings aanschaffen.

Even voorstellen After many years on the road building separate, successful solo careers, Derek Trucks and Susan Tedeschi have united to form a new band with an extended pool of collaborators and friends. Well-known for their outstanding live performances, the formidable husband-and-wife duo are now exploring new ideas together through songs rooted in the blues and infused with their own unique blend of southern soul, American roots music, authentic rock ‘n’ roll, and a touch of Florida swamp magic. website

bottom of page