top of page

Nieuwe releases: januari 2019


Aan het begin van elke maand geven we een overzicht van enkele nieuwe releases voor die maand. Het gaat hier om albums die we hoogstwaarschijnlijk zullen bespreken. Helemaal onderaan een overzicht per week met nog wat nieuw materiaal.

Rival Sons Feral Roots 25-01-2019 Warner Music Belgium CD/LP/Digital Beluister: Do Your Worst Back In The Woods Feral Roots Ondertussen 10 jaar timmeren Jay Buchanan (v), Scott Holiday (g), Michael Miley (d) en Dave Neste (b), oftewel Rival Sons, aan de weg. Met elke nieuwe release weten ze een stap vooruit te zetten en nieuwe zieltjes te winnen. Hun originele mix van diverse 70s invloeden uit Rock, Blues en Soul slaat duidelijk aan. Feral Roots verschijnt deze maand via een 'major' en de kaarten voor het optreden in Trix op 27 februari gaan hard.

Swallow The Sun When A Shadow Is Forced Into The Light 25-01-2019 Century Media Records CD/LP/Digital Beluister: Lumina Aurea Upon The Water Firelights Vanuit de donkerste hoeken van Finland duiken nieuwe, epische Death/Doom Metal geluiden op. In de aanloop naar hun 8° werk, bracht het zestal op 21 december ll. de EP Lumina Aurea uit, een niet zo makkelijk te verteren 'kortverhaal' op muziek. Over het nieuwe full album kunnen we op vandaag enkel meegeven dat het een héél andere trip wordt.

Verder nog in januari:

04-01-2019

John Garcia & The Band Of Gold, selftitled Legion Of The Damned, Slaves Of The Shadow Realm Steve Hackett, At The Edge Of Light Callejon, Hartgeld Im Club ... 11-01-2019 Nailed To Obscurity, Black Frost Soilwork, Verkligheten Rob Baird, After All Randy Houser, Magnolia ...

18-01-2019

Burning Witches, Burning Witches Fever 333, Strength in Nu333ers Switchfoot, Native Tongue OOMPH!, Ritual Kadinja, Super 90' Dust Bolt, Trapped In Chaos Deerhunter, Why Hasn't Everything Already Dissapeared? Papa Roach, Who Do You Trust? Steve Gunn, The Unseen In Between Juliana Hatfield, Weird Sharon Van Etten, Remind Me Tomorrow Alice Merton, Mint Lost Under Heaven, Love Hates What You Become Flotsam & Jetsam, The End Of Chaos Thunder, Please Remain Seated Joe Jackson, Fool Malevolent Creation, The 13th Beast De Staat, Bubble Gum Gepetto & The Whales, Passages Cody Johnson, Ain't Nothing To It The Twilight Sad, It Won't Be Like This All The Time ...

25-01-2019

Bring Me The Horizon, Amo Breathe Atlantis, Soulmade Dee White, Southern Gentlemen Mono, Nowhere, Now Here Avantasia, Moonglow Meghan Trainor, Treat Myself Swindle, No More Normal The Dandy Warhols, Why You So Crazy? Blood Red Shoes, Get Tragic Julia Kent, Temporal Reena Riot, Nix Balthazar, Fever Inglorious, Ride To Nowhere Evergrey, The Atlantic Skunk Anansie, 25LIVE@25 Walter Trout, Survivor Blues Puppy, The Goat Michael Franti & Speerhead, Stay Human Vol.II ...

We claimen zeker niet volledig te zijn, dus als we jouw nieuwe worp zijn vergeten, laat het ons dan weten.

bottom of page