top of page

Lijstjes in RAW - De lijst van John


Eindejaarstijd is lijstjestijd! We vroegen onze medewerkers naar hun beste albums, beste concerten en onze fotografen natuurlijk naar hun beste beelden van 2018!

We gaan vandaag verder met onze verslaggever/redacteur John Van de Mergel.

 

Beste albums

The Markus King Band - Carolina Confessions Louise Lemón - Purge Larkin Poe - Venom & Faith Marissa Nadler - For My Crimes Slow Crush - Aurora (deze 5° plaats wordt gedeeld met Clutch, Book Of Bad Decisions en Jeffrey Foucault, Blood Brothers)

 

Beste Concerten

Jessie Reyez - Bitterzoet, Amsterdam All Them Witches - AB, Brussel Larkin Poe - Luxor, Keulen The Vintage Caravan - AB Club, Brussel Black Mirrors - AB Club, Brussel (buiten categorie wegens 'voorprogramma':, maar toch een must om te vermelden Louise Lemón - l'Aéronef, Lille)

 

#themarkuskingband #carolinaconfessions #larkinpoe #venomfaith #louiselemón #purge #marissanadler #formycrimes #slowcrush #aurora #jessiereyez #bitterzoet #allthemwitches #abbrussel #luxorköln #thevintagecaravan #abclub #blackmirrors #laéroneflille

bottom of page