top of page

News | Oscar and the wolf eerste headliner voor Cactusfestival 2019!


Na fel gesmaakte concerten in het Sportpaleis kiest OSCAR AND THE WOLF volgende zomer voor de feeërieke en intimistische setting van het Minnewaterpark in Brugge. Een combi die alles in zich heeft voor een avond vol zomerse magie. De groep rond Max Colombie sluit op vrijdag 5 juli de eerste dag van het 38ste CACTUSFESTIVAL (5-7 juli 2019) af.

OSCAR AND THE WOLF is dé heetste Belgische band van het moment, en dat mogen we gerust letterlijk nemen. Hun sound is broeierig, meeslepend en sexy. Hiermee scheren ze sinds hun debuutalbum 'Entity' (2014), met uitschieters als 'Princes' en 'Strange Entity', hoge toppen tot ver buiten de landsgrenzen. Hun geheim? (fashion)icoon Max Colombie, die sinds jaar en dag de koers van de band bepaalt, en een charismatische en excentrieke toets met internationale allure geeft aan de dansbare electropopsongs. Ondertussen is er 'Infinity', waarmee de band meteen een statement maakt: Oscar is een blijvertje en die Wolf wordt in de toekomst ongetwijfeld nog veel gevaarlijker. Niet ondenkbaar als je Nick Cave, Sir Elton John en Julia & Angus Stone tot je fans mag rekenen én elke show garant staat voor een resem vijfsterrenreviews. Na de sportpaleizen en grote festivalweides van deze wereld komt OSCAR AND THE WOLF deze zomer voor één van hun enige zomerconcerten naar het intieme, sfeervolle Minnewaterpark In Brugge; een combinatie die alle ingrediënten bevat om uit te groeien tot een opwindend, magisch gebeuren en een unieke kans voor het publiek om de band van heel dicht bij mee te maken!

#Cactusfestival #Cactus #Brugge

bottom of page