top of page

Sounds | Beth Hart, Live at the Royal Albert Hall


Altijd het hart op de tong, dead honest...en een stem die zalft, raast en scheurt. Ooit was ik fan, zag haar tussen mei 2004 en juli 2006 zo'n 15x live aan het werk (enkel The Delta Saints toppen dit aantal). Maar dan ging het ergens fout: lag het aan de songs die me niet meer raakten, of de stem die ik beu werd,...of een combinatie van beide? Leave The Light On (2003) was het laatste album dat me kon bekoren en sindsdien ben ik haar kwijt. Op 4 mei van dit jaar kende deze fantastische zangeres een hoogtepunt in haar carrière. Gedurende 2u30' pakt ze de historische locatie die de Royal Albert Hall is. Vanaf 30 november ligt de weergave van dit memorabel optreden bij je platenboer, op Blu-Ray/DVD/2CD/3LP bij je lokale platenboer via de Mascot Label Group.

website

#newmusic #newsong #bethhart #royalalberthall #macotlabelgroup #dvd #bluray #cd #sounds

bottom of page