top of page

Nieuwe releases: december 2018


Aan het begin van elke maand geven we een overzicht van enkele nieuwe releases voor die maand. Het gaat hier om albums die we hoogstwaarschijnlijk zullen bespreken. Helemaal onderaan een overzicht per week met nog wat nieuw materiaal.

Tja, het valt zelden voor, maar voor december zie ik geen nieuwe albums die me kunnen boeien...toch niet in die mate dat ik ze zou kopen en bespreken. Misschien grijp ik wel terug naar eerdere releases dit jaar die nog niet aan bod kwamen, of ik hou het op de vele concertreviews die eraan komen.

tbc... Dan maar even kort januari vermelden, met nieuw werk van Rival Sons en Swallow The Sun. In februari staan Ryan Bingham, Adia Victoria en Dream Theater op mijn lijstje.

Verder nog in december:

07-12-2018

Fleddy Melculy, Live at GMM'18 Metal Church, Damned If You Do Slipknot, All Hope Is Gone Gotthard, Defrosted 2 Hammerfall, Legacy Of Kings (Box) Lovebites, Clockwork Immortality Wolcensmen, Songs From The Fyrgen Jason Becker, Triumphant Hearts Manic Street Preachers, This Is My Thruth... Paul McCartney & Wings, Wild Life (Box) Lubomyr Melnyk, Fallen Trees Silent Servant, Shadows of Death and Desire Cold War Kids, This Will All Blow Over In Time Indi, Precipe Ultra Suede, Ultra Suede XXXtentacion, Skins Gucci Mane, Evil Genius Ice Cube, Everythangs Corrupt LP, Heart To Mouth Forest Of Shadows, Among The Dormant Watchers The Bevis Frond, We're Your Friends, Man Van Morrison, Prophet Speaks Anderson Paak, Oxnard Tanita Tikaram, Ancient Heart Richard Swift, The Hex Wovenhand, Early Wovenhand (Box) ... 14-12-2018 Kataklysm, Sorcery Death Angel, Killing Season Testament, The Formation Of Damnation Dimmu Borgir, Godless Savage Garden Jorn, 50 Years On Earth (Box) Venom, Storm The Gates Eliza, A Real Romantic Within Temptation, Resist Pale Mara, Pale Mara Zayn, Icarus Falls Bruce Springsteen, On Broadway Moose Bar Beta Band, Heroes To Zeroes Volbeat, Let's Boogie (live...) The Greek Dippers, Golden State Locket (Box) ...

21-12-2018

Jon Schaffer's Purgatory, Purgatory Mayhem, A Season In Blasphemy (Box) Sulphur Aeon, The Scythe Of Cosmic Chaos Cerebrum, Iridium Shadow Domain, Digital Divide The C.I.A., The C.I.A. Jolin Tsai, Ugly Beauty ...

We claimen zeker niet volledig te zijn, dus als we jouw nieuwe worp zijn vergeten, laat het ons dan weten.

#albumreleases #nieuwereleases #nieuwealbums #newalbum #newmusic #newrelease

bottom of page