top of page

Sounds | Rescue Me, Unions


Unions uit Nashville (TN), dat zijn Justin Halpin en de voor enkelen onder ons niet zo geheel onbekende Marie Hines ('ringelt' het een belletje?). In 2016 verscheen hun debuut EP, een jaar later de opvolger Unions Two (full album). Dit jaar opteert het duo ervoor hun nieuwe werk (Unions Three) als singles uit te brengen. Hun muziek is op zich niet zo bijster opvallend, situeert zich richting pop/ambient, is hoofdzakelijk piano/keyboards gedreven en drapeert zich sfeervol rond de zacht, lichtelijk zwoele stem van Hines. Misschien net daarom dat hun nummers steeds weer opgepikt worden door diverse TV programma's, waaronder UnReal en Riverdale? Rescue Me dateert reeds uit 2016. De videoclip met de bloedmooie danseres Bethany Curry in de hoofdrol is wel nieuw. Geniet met ons mee.

website

#newmusic #newvideo #nashville #newalbum #venomfaith #Unions #Mariehines #justinhalpin

bottom of page