top of page

Concerttip: Slow Crush op Dutsfest II, Villa Bota


Jelle Ronsmans (guitars), Jan Jouck (guitars), Steven Cammaerts (drums), Isa Holliday (vocals, bass)

Kerrang! en BBC Radio 1 waren er als de kippen bij om 'onze' shoegazers op te pikken en de hemel in te prijzen. Ondertussen davert de trein verder en krijgen ze ook hier de nodige aandacht, o.a. bij Studio Brussel, Met een album als Aurora onder de arm, een schitterende releaseparty achter de rug, rave reviews overal te lezen,....we hebben het reeds gezegd, maar je moet ons vanzelfsprekend niet geloven: wees er zaterdag bij, alvorens we dit sublieme viertal voor enkele jaren 'kwijt' zijn. website muziek

Verder op de affiche:

London Bullet Verloren idealen in verloren tijden: deze kids weten old school punk perfect te vertalen naar moderne tijden en veroverden daarmee terecht hun plaats in deze line-up. Boze modderfokkers om in de gaten te houden! Bleak Was emogaze een ding dan excelleerde dit gezelschap in het genre. Zelf noemen ze het spacegrunge, wij houden het bij "zwaar de max!" -- komen kijken is de boodschap! Lone Wolf All the way from Rotterdam om in de West-Vlaanders te komen punkrock-en-rollen! Deze jongens en meisje steken eind oktober de Atlantische Plas over om indruk te gaan maken op The Fest in Florida, dus zie dit maar als hun generale repetitie. Aanstekelijk en dansbaar, precies hoe we de ponx graag horen!

Info & tickets 13 oktober 2018, Villa Bota, Brugge

#live #liveshow #concert #rockmusic #concerttip #slowcrush #aurora #VillaBota #brugge #leuven #dutsfest #dreampop #indierock #shoegaze #holyroarrecords

bottom of page