• Pieter Bouckhout

Vestrock viert zijn tiende verjaardag met Nothing But Thieves!


Vestrock, het jaarlijkse gezellige festival in Hulst, vier dit jaar zijn tiende verjaardag. Dat er voor die tiende verjaardag al eens iets meer mag dan anders, blijkt uit de aankondiging van hun eerste headliner.

Nothing But Thieves zal op vrijdagavond de headliner zijn op Vestrock 2019.

Vorige jaren kon je deze alternatieve rocksensatie al zien op Rock Werchter, Lowlands maar ik in clubshow in de Botanique en Trix. Mede hierdoor zijn ze op korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de rockwereld.

Omdat dit slecht de eerste van vele mooie namen is voor deze verjaardagseditie van Vestrock kan je vanaf 1 oktober al Early Bird kaarten kopen. Het aantel beschikbare kaarten is zoals steeds beperkt voor dit "kleine" festival, snel erbij zijn is dus de boodschap.

Info en Tickets.

Vestrock, gaat door in Hulst (Nederland) van 31 mei tot 2 juni 2019.

www.vestrock.nl

#Vestrock