top of page

Uniek concept in de kerk tijdens Leffingeleuren - duyster.live!


Tijdens Leffingeleuren dit jaar zal je ook in de kerk terecht kunnen voor enkele unieke concerten.

duyster.-live keert terug naar de hoogdagen van het favoriete radioprogramma van zoveel muziekfans. Ayco Duyster en Eppo Janssen verwelkomen 3 sessies en 1 concert voor een select publiek in een uniek decor.

De sessies worden gespeeld door Bert Dockx die later die dag met zijn band Flying Horseman in Zaal De Zwerver speelt. Tijdens de sessie in de kerk zal hij zijn solo-plaat ‘Transit’ belichten. Bram Vanparys speelt op zondag met zijn band The Bony King Of Nowhere maar geeft ons op zaterdag al een voorproefje van zijn nieuwe songs. De derde sessie komt van de Ierse Hilary Woods die ook een volledig concert speelt in de ‘Kapel'. Tussendoor worden plaatjes gedraaid, zowel duyster. classics als nieuwe platen die zeker hun weg zouden gevonden hebben naar het programma als het nog had bestaan. Ze sluiten af met een concert van niemand minder dan Will Samson, een Britse muzikant met intussen een mooi oeuvre en iemand die vaak aan bod is gekomen tijdens duyster.

Overzicht van het programma van duyster.live op 15 september in de kerk van Leffinge.

20u10 - Will Samson (uk)

19u30 - Hilary Woods (ie)

18u45 - Bert Dockx

18u00 - Bram Vanparys

Leffingeleuren vindt plaats op 14,15 en 16 september in Leffinge, Middelkerke.

bottom of page