top of page

Festivaltips: Nostalgie Beach Festival, Middelkerke


Het is een jaarlijkse traditie aan het worden. Nostalgie Beach Festival in Middelkerke. De betere "classic" artiesten uit binnen en buitenland kan je ook dit jaar opnieuw aanschouwen in Middelkerke.

Na een "magere" start een paar jaar geleden in Bredene, heeft dit festival in Middelkerke zijn vaste plaats gevonden en heeft het festival door de jaren heen ook een publiek weten te boeien en verrassen waardoor het zijn plaats in het Belgische festivallandschap meer dan verdiend heeft.

Dit jaar staat er weer heel wat moois op de affiche. 10CC was er al bij de eerste maal in Bredene en is dit jaar opnieuw van de partij. Coco Jr. was er twee jaar geleden ook al eens bij met de comeback van The Dinky Toys en komt ook dit jaar terug.

Coco Jr. XL. - met de hits van The Dinky Toys, zijn favoriete liedjes uit Liefde Voor Muziek én een handvol zomerse covers krijgt hij het Nostalgie Beach Festival moeiteloos op de knieën

Nog een band die dit jaar zijn comeback maakt en dus ook niet mag ontbreken in Middelkerke zijn de Kreuners. Walter Grootaerts was er het eerste jaar in Bredene nog bij als presentator, maar is nu van de partij met zijn band. Het is alweer van 2012 geleden dat ze afscheid namen met "een laatste kreun", maar gezien de band nog niet uitgekreund was zijn ze er dit jaar opnieuw aan begonnen. Uitverkochte optredens in o.a. de AB en bomvolle pleinen in o.a. Leuven en Gent bewijzen dat deze groep nog steeds zeer populair blijft!

Alsof dat nog niet genoeg was om een festivalweide te vullen hebben ze er van de organisatie nog wat kleppers aan toe gevoegd.

Madness, Alphaville, Ozark Henry, Jimmy Cliff en Technotronic zijn de andere namen op de affiche.

Een mooi gevulde affiche aan de kust als je het ons vraagt!

Wij zijn er alvast bij, jullie toch ook?

Info en tickets

Nostalgie Beach Festival Middelkerke op 11 augustus 2018.

bottom of page