top of page

Concerttip: The Marcus King Band, De Zwerver


Twee albums, één EP en een ton podiumervaring heeft dit 22-jarig talent achter de kiezen. Wat op plaat al zéér goed klinkt, komt live pas écht tot zijn recht. Zoals hij zijn muziek zelf omschrijft: ‘soul-influenced psychedelic southern rock’. Moeilijk te vatten? Denk een jonge versie van Warren Haynes, of beter noch, haal vlug je ticket en zorg dat je er op woensdag 6 juni bij bent. King zelf is een fenomenale gitarist en beschikt over een practhige soulvolle stem. Hij wordt bijgestaan door Jack Ryan (drums), Stephen Campbell (bass), Dean Mitchell (sax), Justin Johnson (trumpet, trombone, backing vox) en Deshawn Alexander (organ, keyboards). In september komt zijn derde album uit: Carolina Confessions ziet Dave Cobb achter de knoppen, gekend van Zac Brown Band, Jason Isbell, Brandi Carlile en Sturgil Simpson….alstublieft! Enkele gelukkigen kunnen hem trouwens eerder die dag akoestisch aan het werk zien bij ‘Compact Center – Ostensche Ploate’, in het kader van de 30ste verjaardag van deze Oostendse zaak. website muziek

Info & tickets 06 juni 2018, De Zwerver, Leffinge, tickets (tickets kan je ook ‘offline’ kopen bij Compact Center Oostende)

#themarcuskingband #live #concert #DeZwerverLeffinge #southernrock #psychedelicrock #soul #blues #jazz #southcarolina

bottom of page