top of page

Concerttip: The Delta Saints in De Grote Post


Nog één laatste keer – voorlopig toch - kunnen we genieten van dit fantastische 5-tal uit Nashville. Oprichters Benjamin Ringel (zang, gitaar) en David Supica (bas) zetten hun ‘kindje’ even on hold en sluiten deze fase in hun carrière af met een Farewell For Now Tour. Gewiekste marketing truc of niet, voor de fans wordt het i.i.g. terug smullen van hun broeierige smeltkroes van funked-up swamp blues, west coast rock, psychedelische rock,…kortom: rockmuziek van het beste soort! Wie hen ooit al aan het werk zag, weet dat je van zowat elke song een typische (aangepaste) live versie mag verwachten om vingers en duimen van af te likken. Enige minpunt voor wie nu pas wakker schiet: het concert in Oostende is reeds uitverkocht, en dat zal voor het ‘specialleke’ in De Kelk (Brugge) eerstdaags ook het geval zijn. Zeg dus niet dat je het niet wist.

Info & tickets 30 mei 2018, De Grote Post, Oostende, UITVERKOCHT 03 juni 2018, De Kelk, Brugge, tickets

(tickets kan je ook ‘offline’ kopen bij De Kelk én Compact Center Oostende)

bottom of page