top of page

Concerttip: Sleep in AB (ballroom)


Sleep, The Sciences

Na 15 jaar is het zover! Stoner/Doom legendes Sleep vuurden op 20 april (4/20, hoogdag van de ‘dopesmokers’) zonder enige vooraankondiging hun nieuw album The Sciences op ons af. Niet dat opperdruïden Matt Pike (High On Fire) en Al Cisneros (OM) zich verveelden, gezien lopende tournees met hun andere bands. Eind deze maand wordt het nieuwe materiaal live voorgesteld en zal de AB daveren onder het geweld van loodzware riffs. Jason Roeder (Neurosis) neemt plaats achter de drumkit, en samen zal het drietal onze trommelvliezen op de proef stellen. Hamvraag: welke live versie van Dopesmoker krijgen we te horen: deze van +20’ of deze van +40’? En mogen we er hier in België eentje opsteken?

Info & tickets 27 mei 2018, Ancienne Belgique, Brussel, tickets 

Credits: photo by Azul Acevedo Video: Dopesmoker

bottom of page