1/1
Please reload

Sounds | Alter Bridge, Dying Light

October 13, 2019

Vrijdag 18 oktober is het zover: Walk The Sky wordt gereleased via Napalm Records. Hun zesde worp reeds sinds Mark Tremonti (g), Brian Marshall (b) en Scott Phillips (d) het machtige Creed opborgen en met wereldstrot Myles Kennedy verder gingen onder de noemer Alter Bridge. Eerst nog voorzichtig als een - erg sterke - doorslag van hun voormalige band, maar terug naar af (en dus kleine clubs) wat hun status betrof. Ondertussen echter uitgegroeid tot een zéér gerespecteerde Powerhouse Rock band met een eigen geluid...die toch blijft zweren bij (steevast uitverkochte) middelgrote zalen en bewust zoveel mogelijk arena's mijdt. 
De reeds uitgebrachte singles brengen stuk voor stuk één van de vele aspecten van de band naar voor. Zo ook deze Dying Light.

 

Luister ook naar:

Wouldn't You Rather

Pay No Mind

Take The Crown

In The Deep

 

Op 12 december LIVE in het Koninklijk Circus!

 

website

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload