1/1
Please reload

Fotoverslag | Gladiolen festival, pt.2

June 10, 2019

Een afvalvriendelijk festival!


"We hebben dit jaar de gok gewaagd om een systeem van wisselbekers zonder waarborg in te voeren op Gladiolen.

 

30.000 bekers, mobiele eco-teams, speciale verzamelbakken, 3 wasstraten, 40 extra medewerkers, een plasticvrij charter en een paar technische krakken die in Club Vedett een ondergronds buizenstelsel hebben aangelegd, waren er voor nodig.

 

Maar na 2 keer 9.000 bezoekers te ontvangen, mogen we stellen dat het een onverhoopt succes was! Zowel vrijdag als zaterdag was er na het festival geen afval meer te vinden in de tenten en op het festivalterrein. Een superfijn gevoel!"


(Gladiolen)

 

 

Arsenal

 

 

 

Heideroosjes

 

 


Emma Bale

 

 

zaterdag 8 juni, Gladiolen festival (Olen) | Foto's: Peter Verstraeten

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload