1/1
Please reload

Fotoverslag | Daan & De Mens, Clamotte Rock 2019

June 6, 2019

Een volledig uitverkocht festival in de Herenthoutse Kempen waar op vrijdag o.a. De Mens en Daan zowat de belangrijkste headliners waren.

De Mens zanger Frank Van Der Linden kampte wel met een redelijke verkoudheid maar dat was zeker geen domper op hun optreden. Met hits als Druk In Leuven en speciaal op vraag van het schitterend publiek Irène was de sfeer zeker top.

Daan daarentegen had volgens mij al wat veel 'promille' in zijn bloed bij aanvang van zijn optreden. De andere muzikanten leken eerder wat op hun hoede voor wat eventueel nog komen zou. Toch een geslaagd optreden al was het maar om drumster Isolde Lasoen aan het werk te zien en te horen als Daan zijn tekst dreigde te vergeten. 

 

De Mens

 

 

 

Daan

 

 

 

vrijdag 31 mei, Clamotte Rock (Herenthout) | Foto's en tekst: Peter Verstraeten

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload