1/1
Please reload

Concerttip: All Them Witches in AB (Box)

June 10, 2018

Op 3 maart 2016 verkochten deze rockers uit Nashville in een mum van tijd de AB Club uit. Het optreden was zo sterk dat ze de opnames uitbrachten onder de naam Live in Brussels. De video kan je via de link hieronder bekijken.

ATW staan voor intelligente, krachtige, groovende stoner rock met psychedelische invloeden. Puttend uit 4 albums brengen ze liveshows die uitmonden in kosmische jams waardoor geen enkele show identiek is.

Voor het optreden van maandag zijn nog 5 (!!) kaarten beschikbaar. Je reppen is dus de boodschap….of rekenen op Ticketswap.

 

Voorprogramma: Motorowl

 

Info & tickets
11 juni 2018, Ancienne Belgique, Brussel, tickets

 

Video ‘Live in Brussels’.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload