1/1
Please reload

Status Quo op Het Groot verlof

September 7, 2016

Het Groot verlof overkoepelt festiviteiten zoals Beleuvenissen, Midzomer, het jongerenfestival Habitat, Hapje-Tapje en het nieuwe Half Oogst. Dat laatste vervangt het in Leuven terziele gegane Marktrock. Daarnaast is er op woensdag 20 juli een dag speciaal voor rockfans. Dan komen The Kids, De Mens, The Scabs en de iconische rockband Status Quo. Die band stond onder meer in 1991 al eens op de planken op de Leuvense Oude Markt. De organisatie van Het Groot Verlof belooft ook een speciale programmatie op donderdag 4 augustus. Wie dan op de bühne staat, wordt later nog bekend gemaakt. De tickets voor de concerten op 20 juli kosten 25 euro en zijn nog steeds te koop op hetdepot.be

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload