• John Van de Mergel

WIN | Goodiebags van Fleddy Melculy


Niks Heilige Geest, apostelen of Drie-Eenheid dit jaar met Pinksteren. Daar steekt de Belgische metal(core)sensatie Fleddy Melculy wel een dikke stok voor. Want op Pinkstermaandag 24 mei om 20.00 uur streamt het roemruchte vijftal 'The Melculy Session'.

Live muziek tot op het bot gestript maar furieus als een dolle Rottweiler, afgewisseld met diepgaande gesprekken met de bandleden. Over leven na de dood; over satire, Chewbacca, wokeness, de vogeltjesdans, ambities, diepte- en hoogtepunten (o.a. met Monica Bellucci) en vooral ook over NIKS. Dompel je helemaal onder in de wereld van Fleddy Melculy met een GOODIEBAG!

Die goodiebag bevat heel wat ludieke zaken die gelinkt zijn aan nummers van Fleddy Melculy (denk: een doosje ‘Niks’, een Bifiworst, een afbakbrood), maar ook waardevollere zaken als CD’s, stickers en patches.

The Melculy Session wordt op maandag 24 mei om 20u gestreamd via een gloednieuw webplatform van Sony Music, hélemaal GRATIS ende voor NIKS, mits je HIER intekent.Neem deel & WIN één van de 5 goodiebags*

Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINfleddymelculygb.

3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór maandag 17/05/2021 (middernacht).


De gelukkige winnaars worden uiterlijk op woensdag 19/05/2021 per e-mail verwittigd.


Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam en adres, ook je e-mailadres én gsm nummer op te geven.


  1. Hoe heet de nieuwe single van Fleddy Melculy (vandaag 14/05/2021 gereleased)?

  2. Wat is de échte naam van frontman Fleddy?

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen maandag 17/05/2021 (middernacht)?


*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.