top of page

WIN | 3 tickets voor Turmion Kätilöt - BiebobWie? Wat? Huh? Jawel, je leest het goed (of misschien ook niet als je geen Fins kent), Turmion Kätilöt komt naar Biebob! Geen idee wat je je hierbij moet voorstellen? Wel... Dat had ik ook niet toen ik hen een aantal jaar geleden zag als voorprogramma van Beast In Black en wat voor een rollercoaster ervaring was me dat! Deze Finnen brengen je massa's energie, stevige muziek en een zotte performance. Een beetje over the top soms, maar ik hou daar persoonlijk wel van. Ook van de partij is de Finse melodeath band Bloodred Hourglass.

(Ilke Clissen)

 

Neem deel & WIN één van de 3 tickets*


Hoe maak je kans?


1) Like onze Facebook pagina

2) Like en deel het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINturmionkätilöt.

3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór zondag 19 februari 2023 (middernacht).


De gelukkige winnaars worden uiterlijk op woensdag 22 februari 2023 per e-mail verwittigd.


Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mailadres én gsm nummer op te geven.

  1. Wat is de titel van het nieuwe album van Turmion Kätilöt?

  2. Wanneer is het nieuwe album van Turmion Kätilöt verschenen?

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen zondag 19 februari 2023 (middernacht)?


Zaterdag 25 februari 2023, Biebob (Vosselaar, BE)*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.bottom of page