top of page

Sounds | Raven Invicta, Rythms of War


Het werd tijd dat we nog eens een stukske orkestrale (film)muziek te horen krijgen van mijn favoriete hedendaagse componiste. Wanneer Raven Invicta geïnspireerd raakt, kan het alle kanten uitgaan: van héél ingetogen, dartelende fantasy deuntjes tot, zoals hier, grootse bombast! En of dat ik me tenmidden een epische battle waan: laat het hoorngeschal klinken zodat ik met getrokken zwaard op mijn vurig ros de vijand tegemoet kan rijden en .... OK, ok, ik liet me even gaan. Luister ook naar: The Spires Of Grymsfort The Plains Of Grymsfort


lees

"I don't often do 'fanmusic' but I cannot begin to describe how much Brandon Sanderson's books have inspired me throughout the years! This piece is based on Stormlight Archive: 3! As a musician I always wondered what it would sound like to battle the parshendi with their rhythmic chanting amidst the sounds of war...So I tried to make my interpretation of that, with some added orchestrals.

Also many thanks to Kelley Harris Art to allow me to use this beautiful depiction of the Stormfather as a background!"
Comments


bottom of page