top of page

Sounds | Heather Woods Broderick, Blood Run Through MeDe kans dat u mij ooit zult betrappen op een publiekelijk dansje is redelijk nihil. Niet dat ik niet graag dans, integendeel, maar de moves die ik daarbij maak zijn zo onconventioneel en persoonlijk dat ik ze liever beperk tot mijn woonkamer.

Ik zou echter met plezier meewerken aan het concept van deze videoclip van Heather Woods Broderick's Blood Run Through Me. Een video waarin mensen spontaan dansen op dit mooie liedje, dat gedragen wordt door een eenvoudige beat en sobere piano noten. Met Heather's mooie stem als een lekkere, bindende saus daaroverheen gegoten.

Dansen is een persoonlijke emotie. Laat uzelf daarin leiden door het ritme en de muziek. Beweeg elk ledemaat dat wilt bewegen in elke richting dat het wilt bewegen en laat u daarbij aub geen regeltjes opleggen. Voor mij is dat alvast de reden dat ik mijn magnificent moves graag demonstreer maar dan enkel voor de toekomstige mevrouw Guisset en mijn twee vierpoters. Die zien mij toch graag, doet er niet toe hoe onnozel ik sta te doen in de woon-, slaap-, badkamer.


Lees


Heather Woods Broderick has shared her glimmering new single “Blood Run Through Me,” out now via Western Vinyl. Built from a softly pulsating beat and bassline, the song is “about human connection and the ways in which we move through our experiences, in relation to one another. Everyone has their own perspective or view through which they experience life, and although we move through life somewhat collectively, we each have our own story to tell,” explains Broderick. “Blood Run Through Me,” which also features vocals from co-producer D. James Goodwin and Lisa Hannigan, was shared alongside a Jeremy Johnstone-directed, Ben Stubbington-conceptualized video. “The idea for the video was to capture individuals reacting to the song, highlighting people’s individuality with the song being the common denominator,” Broderick continues about the clip. “It’s beautiful to learn about people through observation - through their movements large or small, or through making eye contact. It was incredible to see how this song made people want to move, or the emotion it evoked at times - to exchange the story in the song for a glimpse into these individuals' experience.” “Blood Run Through Me” follows Broderick’s first fully instrumental work, the cello drone album Domes released earlier this year, and her acclaimed 2019 album, Invitation. An album of dreamy baroque-pop, Invitation saw praise from NPR Music, NPR All Things Considered (this pensive, expansively orchestrated gem), Brooklyn Vegan, Paste, Stereogum, and more.


bottom of page