top of page

Ons Team | Vincent Willems, fotograaf/recensent


Mijn naam is Vincent Willems, getrouwd en vader van twee geweldige jongens en een prachtige dochter. Woonachtig in het schilderachtige Oostkamp in België.         

In het dagelijks leven ben ik werkzaam voor de gemeente Oostkamp, waar ik diverse taken vervul.

     

Fotografie heeft mij altijd aangetrokken, het vast kunnen leggen van mooie momenten en emoties, het heeft iets magisch.

Fotografie is voor mij een ware vorm van Kunst, een andere kijk op hetgeen dat zo normaal lijkt, iets wat ik ook in mijn (vrije)werk graag terug laat komen. Er zijn weinig soorten fotografie die ik niet beoefen. Maar enkele van mijn favoriete onderwerpen zijn concert-, urbex-, natuurfotografie.


Ook van het schrijven van reviews kan ik echt genieten. Je luisterd op een totaal andere manier naar een lied of album. Intensief en meerdere malen hetzelfde liedje afspelen om zo je eigen ongezouten mening te kunnen geven. Al moet ik bekennen dat ieder zijn eigen smaak en voorkeur heeft wat betreft muziek. Dus alle reviews zijn relatief, meer een richtlijn voor de muziekliefhebber.

Muziek en fotografie zijn voor mij twee kunstvormen waar ik intens van kan genieten.


Voor mij is Brothers In RAW, een warm team met gelijkgestemde zielen.

Waarom ik concertfotografie zo gaaf vind?

De voldoening die je krijgt als je net dat ene perfecte moment vast hebt weten te leggen. Maar niet enkel van de fotografie geniet ik, maar eigenlijk van het gehele gebeuren, the magic of music.


mijn eerste concert als fotograaf/recensent:

Parkpop Oostkamp - zaterdag en zondag, 17&18 augustus 2013, Beukenpark (Oostkamp)


mijn favoriete concert als fotograaf/recensent:

Therapy?, april 2014, Coastrock (Gistel), het is altijd leuk als je de kans krijgt je jeugdidolen te fotograferen, dit tijdens de voorstelling van hun nieuwe album. Maar wat het voor mezelf speciaal maakt was het fotograferen tijdens de meet en greet met de bandleden en daarna gevraagd worden om er samen eentje te drinken door de band.


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Dit is een moeilijke opgave, mijn muzieksmaak is zo breed. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Joe Bonamassa liefst samen met Beth Hart. Prachtige blues met een ziel.


specialiteit(en): Ik ben gespecialiseerd in diverse soorten fotografie. Daarnaast is reizen en ontdekken echt mijn ding. Natuurlijk ben ik altijd in voor leuke, creatieve uitdagingen.


Комментарии


bottom of page