• Sander Naert

Ons Team | Sander Naert, fotograaf


Hoi!

Mijn naam is Sander. Ondertussen al 31 jaar (heel volwassen enzo). Ik ben geboren te Izegem en na heel wat verhuizen hier nu ook eindelijk een huis gekocht.

In mijn dagdagelijkse job ben ik een operator die pvc raamprofielen maakt. Dat is natuurlijk heel spannend...Maar mijn passie ligt toch vooral bij fotografie en muziek. Als ik niet aan het fotograferen ben, vind je me vooral achter een drumstel, een gitaar, de playstation of in de tattoo shop. Ik ben opgegroeid met punk rock en de skate scene.

Die invloeden zijn er nog altijd, maar met ouder te worden is mijn smaak ook al wat meer gegroeid. Als ik 1 favoriete band moet aanduiden is dat The Gaslight Anthem. Dat is de grootste inspiratie voor mij als muzikant. Fun fact : Ik ben een enorme geek, van Marvel tot Star Wars tot de Ninja Turtles ( er staat zelf eentje op mijn been).

Ik ben begonnen met fotografie toen ik te kampen had met wat privé problemen en ik een uitlaatklep zocht. Een nieuwe hobby om creatief te zijn. Gestart met wat dagdagelijkse scenes te fotograferen. Altijd experimenteren en oefenen om het zo wat onder de knie te krijgen. Met steun van goeie mensen in mijn leven ben ik dat blijven doen. Ik nam mijn toestel mee op vakantie en uitstappen en zo heb ik uiteindelijk veel bijgeleerd.

Toevallig ben ik bij Brothers In RAW gekomen toen een ex collega van mij - die ook fotografeerd - mij mee vroeg om een concert te gaan fotograferen in Brugge.

En sindsdien heb ik al een paar concerten kunnen fotograferen.

Hopelijk kan ik er nog veel doen, want het is een goede leerschool!


mijn eerste concert als fotograaf:

Dutsfest, 13 oktober 2018, Brugge (London Bullet/Bleak/Lone Wolf/Slow Crush)


mijn favoriete concert als fotograaf:

Frank Carter & The Rattlesnakes, 09 oktober 2019, Trix (Antwerpen)


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

een optreden van Brian Fallon of The Gaslight Anthem


specialiteit(en): concertfotografie, portretfotografie, natuurfotografie
Te vinden op: facebook

instagram#team #teamvoorstelling #teamleden #teampresentation #teammember #teammembers #sandernaert