• verstraeten peter

Ons Team | Peter Verstraeten, fotograaf


Hoi, ik ben Peter Verstraeten en afkomstig uit Herentals.

Muziek is voor mij heel uiteenlopend ,van rock tot reggae en van kleinkunst tot metal.

Als tiener had ik alle platen van KISS en vooral Alive I en Alive II heb ik grijs gedraaid. Later leerde ik van vrienden en mijn veelvuldige aanwezigheid op de toenmalige vrije radio Media ook andere en meer gevarieerde muziek kennen.

Fotografie is erbij gekomen toen onze zoon Jasper aan kart wedstrijden deelnam.

Hiermee kwam ook de vraag om andere sportwedstrijden te fotograferen en af en toe een festival voor een digitale krant Kempennieuws.be.

Zo belandde ik 2 jaar geleden voor Kempennieuws.be op het oldie festival Yesterdayland in Bobbejaanland waar ik Lorenzo Suvee en Mieke van den Bergh leerde kennen. Via Lorenzo en Mieke ben ik dan ook in contact gekomen met deze toffe Brothers In RAW groep.

Ondertussen heb ik heel wat toffe concerten mogen fotograferen voor BIR en word ik altijd blij als het bericht komt dat je naar een van je favoriete concerten mag als fotograaf. De "kick" die je voelt om van de eerste 3 nummers een sfeerbeeld vast te leggen is super!


mijn eerste concert als fotograaf:

The Legends of Rock in Wuustwezel


mijn favoriete concert als fotograaf/recensent:

Tenacious D in Vorst Nationaal 24-2-2019


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Foo Fighters foto's & meet and greet.


specialiteit(en): Concert fotografie en sport waaronder hoofdzakelijk (zaal) voetbal, ijshockey, basket en sporadisch nog wat autosport.

Te vinden op: facebook

instagram#team #teamvoorstelling #teamleden #teampresentation #teammember #teammembers #peterverstraeten