• Maarten Geukens

Ons Team | Maarten Geukens, fotograaf


Na mijn verhuis 10 jaar gelden van de stille Kempen naar de kust ben ik begonnen met fotograferen van landschapjes en modellen enz..... maar na wat lessen te gaan volgen in fotografie smaakte het naar meer en kwam al vlug ik in contact met lokale culturele muziek vzw's en van het een kwam het ander en voor ik wist stond ik op festivals en theater zalen te fotograferen voor diverse media en artiesten ,wat uit eindelijk mijn passie is geworden.

Elk concert of muziek event is steeds een uitdaging en ik streef er naar om gevoel van de sfeer op beeld te zetten in welke muziekstijl dan ook.


Mijn eerste concert als fotograaf:

November 2014 in Vrijstaat O , een jazz concertje


Mijn favoriete concert als fotograaf:

Heb niet echt een favoriet omdat elk concert of festival een eigen sfeer uitstraalt en dat kan een rock concert zijn maar evengoed een dance event


Helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Dan kies ik voor Elbow


Specialiteit(en):

Uiteraard concert / festival fotografie , daarnaast doe ik landschap fotografie daar kom ik echt tot rust verder ook nog portret en model fotografie.


Te vinden op:

www

facebook

instagram


#team #teamlid #teammember #teamvoorstelling #teampresentation #teammembers #teamleden #maartengeukens