• Emily Parry

Ons Team | Jordi Rijnders, recensent


He, ik ben Jordi Rijnders en ben momenteel 28 jaar. Van jongs af aan ben ik al bezig met muziek, begonnen met gitaar spelen waar al vrij snel een basgitaar bijkwam. Dit ondergewaardeerde instrument is bij mij blijven hangen en hierdoor ging er een nieuwe wereld voor mij open. Toen ik mijn bas amper een week in huis had werd ik al gevraagd om in een band te komen spelen. vanaf dit moment nam de muziek mijn leven over en werd dit mijn dagelijkse bezigheid. zowel het zelf spelen als andere bands bekijken is het grootste deel van mijn dagelijks leven (afgezien van het lastige deel dat ik toch mijn geld zal moeten verdienen als elektricien). Voor mij is het allemaal begonnen met rock en metal (bands als Linkin Park, KoRn en Slipknot) maar de laatste jaren is mijn liefde naar country en blues flink gaan groeien.


De reden dat ik concert verslagen ben gaan schrijven komt vooral door mijn vriendin Emily Parry die concertfotograaf is en er steeds de vraag was naar schrijvers. Aanvankelijkn zag ik dit echt niet zitten maar het eerste concert was ik meteen verkocht en was er geen twijfel meer dat er nog velen zullen volgen.


Mijn eerste concert als recensent:

Het eerste concert wat ik aangevraagd had was Douwe Bob in de Effenaar maar ze zochten eerder nog last minute iemand voor de vliegende vrienden van Amstel in Eindhoven, uiteraard liet ik dit niet aan me voorbij gaan.


Mijn favoriete concert als recensent:

Dit is een erg moeilijke vraag. Ben zelf erg blij dat ik naar Beth Hart ben kunnen gaan.

Helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Dat is nog een flinke lijst die alsmaar blijft groeien. Joe Bonamassa, Mustasch en Brantley Gilbert staan momenteel erg hoog.


Specialiteit(en):

Het liefst zo veel mogelijk concerten en festivals bijwonen en hierdoor meer bands en genres leren kennen. En ik zal er mijn best voor doen om met mijn band zo ver mogelijk te komen en op veel mooie plekken te kunnen spelen.#team #teamvoorstelling #teamleden #teampresentation #teammember #teammembers #jordirijnders