top of page

Ons Team | Ferre Van den Berckt, fotograaf

Ondertussen zijn we terug volop vertrokken om jullie onze 'nieuwe' teamleden voor te stellen. Enkele hiervan zijn er wel al even bij, dus hoog tijd om de schade in te halen. Verwacht jullie de komende dagen/weken aan een verse lading sisters en brothers.

Maak vandaag kennis met...


Mijn naam is Ferre, 31 jaar en wonend te Herselt in België. Mijn passie voor muziek is in mijn tienerjaren begonnen. De eerste rockband die mij erg aansprak was Nirvana (een typische tiener). Ik besloot dan ook maar zelf muziek te gaan spelen. Een vriend van mij drumde en er waren al zeer veel gitaristen op onze school. Dus koos ik maar voor basgitaar. In die tijd speelde ik voornamelijk rockmuziek in de stijl van Led Zeppelin en Pink Floyd met mijn eerste groepje. Na mijn middelbaar ben ik jazzmuziek gaan studeren, een genre waarin ik mij nog steeds heel erg kan vinden. Ik probeer mijn muzieksmaak zo breed mogelijk te houden.

Fotografie is voor mij later gekomen, ongeveer in 2021. In het begin hield ik vooral van natuurfotografie, maar daarna zijn portretten mij meer gaan interesseren. Door mijn liefde voor muziek was concertfotografie de logische volgende stap. En om eerlijk te zijn - ook al speel ik nog steeds graag muziek - ik geniet meer vanuit het publiek dan op het podium.


mijn eerste concert als fotograaf:

18/11/2022: Gestapo Knallmuzik in De Klinker Club in Aarschot


mijn favoriete concert als fotograaf:

Zeer recent: The Comet is Coming in de AB op 02/04/2023.


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Ik heb niet echt een bucketlist. Voor mij was de AB wel iets waar ik zeer graag eens wou fotograferen. Hopelijk kan ik dat nog regelmatig doen. Verder is mijn doel om te blijven groeien in concertfotografie. Gaandeweg is het fijn om steeds nieuwe muziek en talenten te ontdekken.


specialiteit(en):

Portretten & concerten.Te vinden op:

Comments


bottom of page