• Emily Parry

Ons Team | Emily Parry, accreditatie coördinator + fotograafDe liefde voor fotografie begon al erg vroeg bij mij. Ik geloof dat mijn eerste 'gelukte' foto is gemaakt toen ik een jaar of 5 was. Wel een hilarische foto, want ik maakte een foto van mijn ouders en je ziet de stress in mijn moeder's ogen omdat ik in mijn eentje de camera vast heb.

Ik had er echter nooit aan gedacht om concerten te fotograferen. Sterker nog, ik begon pas naar concerten te gaan toen ik op mezelf woonde en door vrienden meegevraagd werd. Tot ik 5 jaar geleden mijn huidige vriend leerde kennen; hij zat in een bandje en vlak voor een show meldde hun eigen fotograaf zich ziek. Toen vroegen ze of ik het een keer wilde proberen. Ik vond het prima, had het nog nooit gedaan maar leek me wel leuk. And now I'm hooked! Ik vond het zó leuk en de band was zo blij dat ze hun eigen fotograaf eruit gebonjourd hadden en ik hun vaste fotograaf werd. Zo heb ik elke show van hun vastgelegd en zodoende werd ik door andere bandjes in de regio gevraagd en toen is het enkel nog maar gaan groeien.


Het was wel even klimmen, ik geloof dat ik in het begin mijn kleine portfolio wat ik opgebouwd had naar een stuk of 10 music magazines had gestuurd. Voor alles behalve ééntje afgewezen. Zo kwam ik terecht in de grotere zalen van Nederland, I was in heaven! Helaas stopte dat magazine volledig en ben ik zo in andere magazines gerold en uiteindelijk helemaal op m'n plek bij Brothers In RAW. Waar ik ook accreditatie coördinator in Nederland ben geworden. Ik ben dus naast het fotograferen ook verantwoordelijk voor de contacten met zalen en bands.


mijn eerste concert als fotograaf:

Passenger, woensdag 26 oktober 2016, Ziggo Dome (Amsterdam)


mijn favoriete concert als fotograaf:

Korn, woensdag 22 maart 2017, Poppodium 013 (Tilburg)


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Ik heb altijd System Of A Down überhaupt al willen zien, maar fotograferen is dan mooi meegenomen!


specialiteit(en): Ik ben gespecialiseerd in concertfotografie. Daarnaast leg ik me ook steeds meer toe op voornamelijk bruiloften en andere shoots.

Te vinden op: www facebook instagram linkedin


#team #teamvoorstelling #teamleden #teampresentation #teammember #teammembers #emilyparry