• Corinne Jansen-Vulders

Ons Team | Corinne Jansen-Vulders, fotograaf


Mijn naam is Corinne Jansen-Vulders, getrouwd en moeder van twee geweldige jongens, woonachtig in zuid-oost Brabant, Nederland.         

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.

Van jongs af aan al ben ik gek op allerlei kunstvormen, waaronder fotografie.            

Fotografie heeft mij altijd aangetrokken, het vast kunnen leggen van mooie momenten en emoties, het heeft iets magisch.

Fotografie is voor mij een ware vorm van Kunst, een andere kijk op hetgeen dat zo normaal lijkt, iets wat ik ook in mijn (vrije)werk graag terug laat komen.

Ik ben altijd groot fan geweest van het werk van Anton Corbijn. De ruwheid die uitstraalt van zijn werk spreekt me erg aan.

Vanaf het begin van het jaar 2018 ben ik me meer gaan verdiepen in fotografie en kwam ik er na een basiscursus achter dat dit echt iets is dat me gelukkig maakt. En zo volgde workshop op workshop en ontwikkelde ik mij verder.

Het portretteren van mensen is voor met hetgene dat ik toch wel het allerleukste vind. In maart 2019 volgde ik een workshop concertfotografie van Dave van Hout, ik was meteen verkocht, wat was dat gaaf! Dit was voor mij op en top portretfotografie! Ik ben toen gestart als huisfotograaf van de Cacaofabriek in Helmond en al snel daarna ben ik ook voor een aantal e-zines gaan fotograferen. En zo ook voor Brothers In RAW, een warm team waar ik hopelijk nog lang deel van uit kan maken.

Waarom ik concertfotografie zo gaaf vind?

De voldoening/ de kik die je krijgt als je net dat ene perfecte moment vast hebt weten te leggen, inclusief de sfeer die de band uitstraalt. Als dat lukt, dat is dan zo gaaf!


mijn eerste concert als fotograaf:

Kraak en Smaak - zaterdag 6 april 2019, Cacaofabriek (Helmond)


mijn favoriete concert als fotograaf:

Savage Messiah, zondag 2 juni 2019, Fortarock (Nijmegen), allereerste band op mijn allereerste festival om te fotograferen, wat een energie!


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Oooh dat vind ik heel erg moeilijk, mijn muzieksmaak is zo breed. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Aurora, prachtige muziek met een dito show.


specialiteit(en): Ik ben gespecialiseerd in concertfotografie. Daarnaast is portretfotografie echt mijn ding. Verder ben ik altijd in voor leuke, creatieve uitdagingen.
Te vinden op: www facebook instagram linkedin#team #teamvoorstelling #teamleden #teampresentation #teammember #teammembers #corinnejansenvulders #inprentfotografie #inprent