top of page

Ons Team | Andy Decroos, recensent

Het is al even geleden dat we nieuwe teamleden hebben voorgesteld. Hoog tijd om dat snel recht te zetten. Verwacht jullie de komende dagen/weken aan een verse lading sisters en brothers. Maak kennis met...


Ik denk dat het ding wat ons teamleden hier verbindt, is onze passie voor muziek. En bij mij is het niet anders. Door op te groeien in het centrum van Belgisch Limburg had ik altijd de mogelijkheid om sinds mijn puberteit ook naar shows te gaan in Nederland en Duitsland. Hierdoor heb ik sinds 1995 ofzo een serieuze lijst opgebouwd, maar ik blijf nog steeds nieuwe dingen ontdekken. Mijn beginjaren situeerden zich vooral in de punk en hardcore wereld en dat trok zich door tot mijn mid-twintiger jaren. Maar daar bleef het niet bij. Metal, indie, hiphop, electronica. Alles is een beetje de revue gepasseerd om de laatste jaren te belanden in de meer experimentele metal wereld. Mede door mijn vrijwillige inzet voor Consouling Sounds blijf ik wekelijks nog nieuwe bands en geluiden ontdekken.


Mijn liefde voor liveshows stond de laatste jaren op een laag pitje. Onder meer door mentale problemen had ik eigenlijk de connectie met de livemuziek verloren. Toen kwam op de donkere dagen ineens Brothers In RAW in beeld en ik moet zeggen, het is een hele rollercoaster geweest sindsdien.

Dat ik sinds de lente van dit jaar ongeveer 20 reviews heb mogen en willen schrijven, beklaag ik me niet. Een tof team, toffe fotografen en een John die altijd laat merken dat hij een nukkige oude man is.


Muziek is iets wat voor mij dingen kan uitleggen en uitdrukken op een manier die ik niet kan. En dat is dan ook het gevoel dat ik wil overbrengen.


mijn eerste concert als verslaggever:

Concertverslag | Consouling Sounds Presents: Pothamus + Endlingr + Mother, Trix (Club)


mijn favoriete concert als verslaggever:

Festivalverslag | dunk!festival 2022 De ongelooflijke teamsfeer die er hing tussen John, Pieter, July, Caroline en mezelf. Drie dagen hard werken en tussen de shows door alvast liggen schrijven en ’s nachts de drafts doorsturen. Trappen lopen en ervaringen delen. Dit is iets waar ik op trots op ben. Ik kan niet wachten om het in 2023 weer te doen!


helemaal bovenaan mijn bucketlist:

Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Een tourverslag van Slow Crush maken? Maar oprecht, me stilletjes aan ook toeleggen op de andere hobby, fotografie, en dit verder uitwerken


specialiteit(en):

Eten, mentale gezondheid bespreekbaar maken, foto’s met een verhaal maken. Vinyl verzamelen. John het bloed onder de nagels vandaan halen.


Te vinden op:

instagram

bottom of page