top of page

News | Het Veld: concerten tenmidden een maïsveld.- Persbericht -

HET VELD kondigt eerste namen voor concert arena aan


Samen met architect Michiel Helbig en zijn studenten bouwt de organisatie een prachtige Arena in het midden van een maïsveld in Wommelgem. HET VELD wordt een ontmoetings – en kruisbestuivingsplek van alle mogelijke culturele stromingen. De rode draad die doorheen de programmatie loopt is laagdrempelig, inclusief en toegankelijk.

De foodbar in de idyllische parktuin van Les Jardins is al meer dan een maand open maar vanaf 1 juli openen ook de deuren van de Arena voor concerten, theater, comedy en feesten. “We willen nieuwsgierigen ongeacht hun leeftijd en afkomst laten ontdekken zonder te choqueren of te vervelen. Geen elitaire prietpraat of extreme nicheconcerten – HET VELD is er voor iedereen.”


Artist agency Busker cureerde de eerst aangekondigde concerten. Ze programmeren een lekker eclectische concertreeks met o.a Black Box Revelation (01/07), Compact Disk (15/07) Dummies, Nordmann (16/07), STAKE (23/07), ... .

In de loop van de komende weken kondigt HET VELD nog een hoop namen aan. Verwacht hier een mix tussen live concerten, elektronische acts, theater en comedy.
Comentários


bottom of page