top of page

Fotoverslag | Exoto, Marche Funèbre, Drawn Into Descent, Witch Piss, JH Asgaard

Het zat Marche Funèbre niet mee. Na dit optreden al een paar keer te moeten verzetten, zegde uiteindelijk de headliner af. Gelukkig bleven ze niet bij de pakken zitten en was de honger om terug op het podium te staan groot. Ze nodigden 2 bevriende bands uit het Mechelse uit en een klepper uit de Kempen om de avond af te sluiten.


Witch Piss mocht de avond openen met hun jaren 70' geïnspireerde stoner. Ook al dat het een nieuwe band is, stond er meer dan genoeg ervaring op het podium. Peter en Dennis spelen in Marche Funèbre en Glenn beroert de bas bij Drawn Into Descent.

Ook al dat we in Gent zaten, leek het voor Witch Piss, Drawn Into Descent en Marche Funèbre quasi een thuismatch. Zoveel volk uit Mechelen was afgezakt naar JH Asgaard. Ik ben er zeker van dat ze hun dit niet beklaagt hebben. Alle bands hebben het beste van zichzelf gegeven.

Als laatste band mocht Exoto alles geven om het kot af te breken. Spijtig genoeg viel op dat zij misschien wel de vreemde eend in de bijt waren. Er stond nu veel minder volk in de zaal. Gelukkig lieten ze dit niet aan hun hart komen en riepen ze geregeld op om het kot af te breken. Ik heb volle bak genoten van hun old school death metal.


Witch Piss


Drawn Into Descent


Marche Funèbre


Exoto


 

Zaterdag 4 april, JH Asgaard (Gent) | Foto's & tekst: Wim Wilms
bottom of page