top of page

Concerttip | Boy & Bear - Boo Seeka - Le BotaniqueAl meer dan een decennium draait de Australische indierock/indiefolk band Boy & Bear mee aan de top van de hitlijsten in eigen land. Ze worden niet voor niets gezien als een van de meest toonaangevende folk bands van Down Under, en dat bewijzen ze opnieuw met de release van hun vijfde langspeler. Ze produceerden zelf de 11 tracks die ze opnamen in de Golden Retriever Studios in Marrickville, Sydney, waarna Craig Silvey de songs mixte in Toast Studios in Londen.


De plaat is geen groot vertrek van de stijl die we gewoon zijn van Boy & Bear, maar bevestigt eerder het overduidelijk aanwezige talent van de band. En dat talent, dat wordt ondertussen wereldwijd gesmaakt. De band speelde al geweldige shows op sommige van de grootste festivals ter wereld, zoals SXSW en Lollapalooza, en is nu klaar om de Botanique te veroveren.


Boo Seeka is the soulful, genre-bending solo project of Australian singer-songwriter Ben “Boo” Gumbleton. Boo has built an incredibly strong foundation in his home country; he has been nominated for Triple J’s Unearthed Artist of The Year, has three tracks ARIA certified Gold, was featured on fellow Australian artist Hayden James’ 2022 album LIFTED as well as hit the stage as his 2022 tour support, and has performed at multiple iconic Australian festivals including Splendour In The Grass and Beyond the Valley. Now, he looks to spread his reach even further across the globe.


(Bron: Le Botanique)


Donderdag, 1 Februari 2024, Le Botanique (Brussels, BE)bottom of page