WIN! 2 Duotickets voor Ferocious Dog in de Melkweg!


Zeskoppig folk-punkrockmonster Ferocious Dog beet in 2013 zijn lijn door om als wilde hond verder te gaan. De Britse band is een lekkere mix tussen The Clash, Dubliners en Dropkick Murphy met veel verschillende invloeden van Keltisch tot ska. Ferocious Dog bijt van zich af met politiek kritische songs en een oprechte bevlogenheid die live nog aanstekelijker is dan op plaat. Dit jaar kwam het album‘Fake News & Propaganda’ uit waar de Nottighammers nog dezelfde passie laten horen als in 2013. Het lijkt overbodig te noemen, maar in deze tijden is een band als deze alleen nog maar meer Ferocious als voorheen.

Op zondag 26 januari staan ze in de Melkweg (Amsterdam) en wij mogen 2 duo's gelukkig maken!

Neem deel & WIN één van de 2 duotickets* Hoe maak je kans?

1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINferociousdog. 3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór woensdag 22/01/2020 (middernacht). De gelukkige winnaars worden uiterlijk op vrijdag 24/11 per e-mail verwittigd. Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mail adres én gsm nummer op te geven.

  1. Wat is de titel én verschijningsdatum van hun debuut album?

  2. Uit welk gehucht in de U.K. komen ze oorspronkelijk?

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen woensdag 22/01/2020 (middernacht)?

Info & tickets

zondag 26 januari 2020, Melkweg (Amsterdam).

*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.

#concert #liveshow #win #wedstrijd #tickets #duotickets #ferociousdog #melkweg #melkwegamsterdam