• John Van de Mergel

WIN! 2 Duotickets voor Cult Of Luna in Melkweg!


Samen met Amenra, Isis en Neurosis behoort Cult Of Luna tot de absolute top van de post-metal beweging. Bijzonder knap combineert de formatie vermorzelend gitaar geweld met een sereen atmosferisch geluid dat onder je huid gaat zitten. De band werd destijds gevormd uit de overblijfselen van hardcore band Eclipse in de Zweedse stad Umeå, ook de thuisbasis van hardcore meesters Refused en metal extremisten Meshuggah en Naglfar. Wellicht ken je de Zweedse metal band van nummers als 'A Greater Call', 'Chevron' en van hun meest recente hit 'Cygnus (remix)' ft Julie Christmas en Pertubator. (Melkweg)

Op 26 november staan ze in de Melkweg (Amsterdam) en wij mogen 2 duo's gelukkig maken!

Neem deel & WIN één van de 2 duotickets* Hoe maak je kans?

1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINcultofluna 3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór vrijdag 22/11/2019 (middernacht). De gelukkige winnaars worden uiterlijk op maandag 25/11 per e-mail verwittigd. Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mail adres én gsm nummer op te geven.

  1. Wat is de titel van het nieuwe album (20/09/2019)

  2. In welke stad werd de band opgericht?

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen vrijdag 22/11/2019 (middernacht)?

Info & tickets

dinsdag 26 november 2019, Melkweg (Amsterdam).

*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.

#concert #liveshow #win #wedstrijd #tickets #duotickets #melkwegamsterdam #melkweg #cultofluna