WIN! 2 Duotickets voor Doyle Bramhall II in Trix!


Doyle Bramhall II is een enorm gerespecteerde gitarist, songwriter en producer. Hij is vaste gast op het Crossroads Guitar Festival van Eric Clapton, werkte samen met Roger Waters, T-Bone Burnett, Elton John, Gary Clark Jr., Dr. John, Allen Toussaint, Questlove,...en natuurlijk ook Eric Clapton. De lijst van muzikanten die op zijn skills beroep gedaan hebben en/of (willen) doen is zéér lang en toch is hij bij ons zo goed als niet gekend. Of wie heeft één van zijn 6 albums in de collectie?

Hoog tijd om hier verandering in te brengen!

Op 2 november staat hij in Trix Club en wij mogen 2 duo's gelukkig maken!

Neem deel & WIN één van de 2 duotickets* Hoe maak je kans?

1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINdoylebramhallii. 3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór woensdag 30/10/2019 (middernacht). De gelukkige winnaars worden uiterlijk op vrijdag 01/11 per e-mail verwittigd. Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mail adres én gsm nummer op te geven.

  1. Met wie vormde DBII de band Arc Angels in de jaren '90?

  2. Wat is de titel van zijn laatste solo album (uit 2018)?

  3. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen woensdag 30/10 (middernacht)?

Info & tickets

zaterdag 2 november 2019, Trix Club (Antwerpen).

*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.

#concert #liveshow #win #wedstrijd #tickets #duotickets #doylebramhallii #trixclub #trixantwerpen