top of page

SOUNDS | Áslaug, Take From Me


Bij de naam Áslaug denk je misschien spontaan aan de tweede vrouw van Ragnar Lothbrok van de historische serie Vikings. Wel deze IJslandse, die in Nederland opgroeide, is een even sterke vrouw. Naast het schrijven van de muziek is ze zelf ook nog eens verantwoordelijk voor de productie en de visuals. Take From Me gaat over het loslaten van haar eigen zorgen en deze in de handen leggen van iemand anders. Inspiratie zoekt ze vooral bij acts als The Japanese House, HAIM, MUNA, and Lykke Li, maar hier en daar doet het mij ook denken aan Aurora, via wie je de CD bespreking HIER kan terug vinden. Ik vermoed dat we nog veel van Áslaug gaan horen in de toekomst. We wachten alvast ongeduldig op haar eerste album.

Website:

Even voorstellen Áslaug Vigfúsdóttir (born on August 11th, 1993) is an Icelandic singer, songwriter and music producer born in The Netherlands. Áslaug’s music is characterized by dynamic 80s drums, polyphonic vocal arrangements and synths. Inspired by artists as The Japanese House, HAIM, MUNA, and Lykke Li.

#newvideo #newsong #newmusic #newalbum #sventogni #aslaug #v2records #ijsland #nederland

bottom of page