top of page

Fotoverslag | Stevo, Tsubasa & Tim san gang, Goût-vert


In de reeks 'Concert in de living' programmeerde Goût-vert "een bijzondere ontmoeting van mensen". Zo zou je dit spontane trio kunnen omschrijven, als een unieke ontmoeting van drie eigenzinnige muzikanten uit verschillende werelden.

Steven De bruyn (harmonica, zang), Tsubasa Hori (taiko, koto, zang) en Tim Ielegems (gitaar, zang) trakteerden de aanwezigen op een set van lange nummers zonder pauze. Eerst vrij instrumentaal gejammed en dan ging het nogal de bluesy richting uit met vooral zang van Tim Ielegems en Steven De Bruyn. Tim imponeerde via zijn gitaar. Tsubasa speelde een solonummer op piano, toverde op taiko en koto en ze viel een enkele keer in met Japanese gezang. Steven zin arsenaal harmonica's leende zich tot menig harmonicasolo's. Hij bracht ook zijn 'koffiepot' mee, waar hij onwaarschijnlijke klanken liet uitkomen. Het opgekomen publiek kon de volledige set blijkbaar smaken, want het was er muisstil.

Het was de tweede keer dat dit trio samenspeelde wist Tim ons te vertellen, maar het smaakt blijkbaar naar meer en volgende optredens zijn reeds gepland.

Vóór het optreden was er reeds een aperitiefuurtje voorzien met kwaliteitsvolle drank en hapjes. Het zorgde meteen voor een leuke sfeer onder de reeds vroeg opgedaagde muziekliefhebbers op deze unieke locatie.

We danken Marc en Hilde voor een unieke concertbeleving.

zondag 26 mei 2019, Goût-vert (Brugge)

Foto's: Franky Vanhove

#fotoverslag #fotoalbum #fotoreportage #fotoreport #concertfotografie #concertfotos #concertfotograaf #tylerramsey #anciennebelgique #abconcerts #absalon

bottom of page