• John Van de Mergel

WIN! 1 Duoticket voor Jonathan Bree, De Zwerver


Nieuw-Zeelander Jonathan Bree begon zijn carrière in Auckland met zijn band The Brunettes maar het was pas met zijn derde solo album Sleepwalking en de bijwoonde single You’re So Cool dat hij international echt potten wist te breken. Sleepwalking is een ambitieus album vol subtiele en wonderschone arrangementen. Bree probeert vijftig jaar muziekgeschiedenis te vatten en slaagt er nog in ook, Tijdloze klasse die doet denken aan Lee Hazelwood, Gainsbourg, Sufjan Stevens, Alex Cameron, The Divine Comedy,… (De Zwerver) Op donderdag 23 mei LIVE te zien in De Zwerver en wij mogen hiervoor 2 mensen gelukkig maken!

Neem deel & WIN 1 duoticket* Hoe maak je kans?

1) Like onze Facebook pagina

2) Like en share het bericht van onze wedstrijd op je tijdlijn en andere sociale media met de hashtag #WINjonathanbree. 3) Stuur jullie antwoord op onderstaande vragen via een privébericht aan onze Facebook pagina vóór vrijdag 17/05 (middernacht). De gelukkige winnaar wordt nog datzelfde weekend per e-mail verwittigd. Vergeet dus zeker niet, naast je volledige naam, ook je e-mail adres én gsm nummer op te geven.

  1. Welk instrument bespeelde Bree voor het eerst live op 12-jarige leeftijd?

  2. Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden zullen we ontvangen tegen vrijdagavond 17/05 (middernacht)?

Info & tickets

donderdag 23 mei 2019, De Zwerver, Leffinge.

Facebook

*Medewerkers van Brothers In Raw, alsook hun familieleden, kunnen vanzelfsprekend niet deelnemen. We rekenen ook op jullie eerlijkheid in deze.

photos by Anthony Scarlati

#blues #concert #liveshow #win #wedstrijd #jonathanbree #dezwerver #leffingeleuren