top of page

Fotoverslag - Café des sports & Et encore, Deerlijk


Vorig weekend ging onze fotograaf nog eens lokaal talent ondersteunen. Deze maal trokken we naar Deerlijk waar twee lokale bands die avond het beste van zichzelf gaven tijdens Croqrock.

De sympathieke mannen van Café des Sports openden de avond met enkele van hun nieuwe nummers die in 2018 gelanceerd werden op hun eerste EP ‘Ongeveer’. Vanuit de alledaagse tragiek én vrolijkheid komen toegankelijke nummers voort over onderwerpen waar we allemaal wel eens mee te maken hebben, of het nu gaat om een luie zondag of het verlies van iemand. Na deze Deerlijkse toppers komt Et Encore, een folkrockband die haar strepen al verdiende doorheen haar jarenlange carrière. In 2018 komen ze met een gloednieuw album ‘Welcome Home’.


bottom of page