top of page

Sounds | Louise Lemón, Not Enough


In afwachting van de release van haar tweede album A Broken Heart Is An Open Heart (dd. 15 maart) kunnen we genieten van een nieuwe video bij de reeds eerder uitgebrachte song Not Enough. Wat we uit ons interview met de innemende Zweedse leerden, is dat deze clip deel uitmaakt van een tweeluik. Het vervolg mogen we binnenkort verwachten.

Hopelijk volgen ook snel enkele optredens in de buurt, naast haar stek op Roadburn op 13 april.

Een woordje uitleg bij de video "This video signifies letting go," says Lemón of the clip. "In contradiction to the lyrics, in the video I actually leave. I get help from some higher powers and find myself in a completely new situation, open for real love." The closing sunset sequence showcases this situation beautifully, as the new couple gaze tenderly at one another amid the soft glow of twilight. She continues, "We recorded [the song] in California and there was a beautiful feeling that day that I really think we captured."

#music #muziek #sounds #newmusic #newsong #newalbum #louiselemón #notenough

bottom of page